Dataline neemt weer bedrijf over

Nog geen twee weken na de overname van het Spaanse Palmart, kondigt Dataline werderom een overname aan. Dit keer betreft het Arkki ERP-software uit Finland.

Overname Srkki Finland

Dataline breidt snel uit in Europa. Multipress is inmiddels een bekende en veel toegepaste applicatie voor tal van toepassingen in verschillende marktsegmenten. Arkki ERP was in eigendom van Loiston, een software ontwikkelgroep voor de private- en publieke sector in Finland.

Twee weken geleden werd het Spaanse Palmart overgenomen

Hanne Strandvall-Oliva, CEO van Loiston, zegt: “”Bij Loiston hebben we altijd het belang van onze klanten voor ogen. Deze keer realiseerden we ons dat het de beste optie was om samen te werken in deze nichesector met een innovatieve partner als Dataline. Onze samenwerking zal leiden tot schaalvoordelen op de markt, waar onze huidige klanten en de hele grafische en printindustrie in Finland de komende jaren enorm van zullen profiteren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze grafische klanten in de juiste handen zijn en dat de toekomstige ontwikkelingen van Dataline onze klanten ten goede zullen komen. Wij werken als partners met Dataline samen om een naadloze overgang te garanderen en hun reis in Scandinavië te begeleiden.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK