ECO3 betreedt de flexo-industrie met complete prepress-oplossing

ECO3, voorheen bekend als Agfa Offset Solutions, betreedt de wereld van flexo. Op de komende Labelexpo in Brussel zal het bedrijf zijn portfolio voor het flexo-labelsegment demonstreren.

Gebaseerd op de jarenlange expertise op het gebied van prepress, heeft ECO3 de aanpak van het aanbieden van een complete oplossing voor de offsetdrukindustrie weerspiegeld in de wereld van flexo. ECO3 zal een compleet prepresssysteem voor flexo aanbieden, van het bewerken van het artwork van de ontwerper en het verbeteren van de beeldkwaliteit tot de hoogste kwaliteit drukklare flexoplaten op waterbasis.

“De aantrekkelijke ’total cost-of-ownership’ van ons open systeem zal vooral aantrekkelijk zijn voor labeldrukkers die overwegen om prepress als een interne activiteit te beschouwen, in plaats van afhankelijk te zijn van externe dienstverleners”, verklaart Guy Desmet, hoofd van Marketing. “Met zijn jarenlange ervaring heeft ECO3 een bewezen staat van dienst in het begeleiden en ondersteunen van klanten die die belangrijke stap in hun reis naar duurzame groei doorlopen.”

Eco3 Flexo Prepress Solution Magis P Plates 2

Frederik Dehing, hoofd verkoop, concludeert: “Hoewel ons bedrijf een wereldwijd bereik heeft met directe verkoop-, service- en applicatiemanagers in meer dan 30 landen, zullen we ons in eerste instantie concentreren op Europa en Zuid-Amerika. Onze primaire doelgroep is het labelsegment, maar het is onze ambitie om in deze branche te groeien, zowel qua geografie als qua toepassingen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK