BOBST gaat uitgebreid samenwerken met Asteria Group

Voortbouwend op een gevestigde relatie hebben BOBST en Asteria Labels & Packaging Group een overeenkomst gesloten waardoor meerdere DIGITAL MASTER All-in-One persen zullen worden ingezet op een aantal belangrijke locaties in Europa.

Bobst Digtal Master

Asteria Group is een belangrijke speler op de Europese etiketten- en verpakkingsmarkt. Het bedrijf werd in 2020 opgericht in België. Dankzij een voortdurende expansie telt de dynamische groep vandaag 33 bedrijven, die naast België bijdragen aan de lokale logistiek en expertise in heel Europa, meer bepaald in Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

De uitgebreide samenwerking is sterk gericht op innovatie en duurzame praktijken, met als doel unieke oplossingen te bieden op de markt en uiteindelijk een positieve impact te creëren in de industrie. BOBST en de Asteria Groep, die zich positioneren als belangrijke spelers in de branche, zijn verenigd in hun streven naar uitmuntendheid, het herdefiniëren van normen en het effenen van de weg voor een veelbelovende toekomst voor hun klanten om hun productaanbod te verbeteren en hen in staat te stellen zich te onderscheiden van de concurrentie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK