Four Pees gaat samenwerken met Durst Group

Durst Group heeft Four Pees geselecteerd als integratiepartner voor haar Software & Solutions Divisie. De in Gent (België) gevestigde specialist voor automatisering en integratie in de grafische industrie, zal Durst ondersteunen bij de implementatie van zijn ‘Pixel-to-Output’-strategie en zijn softwareoplossingen (zoals Durst Workflow of Durst Smart Shop) integreren bij klanten.

Met het nieuwe partnerschap wil de Durst Groep haar klanten in de advies- en integratiesector beter van dienst zijn, en haar productportfolio toegankelijker maken. Daarbij vertrouwt het op een beproefde integratiepartner in Europa, die “de vinger aan de pols houdt van de mondiale grafische industrie en een bewezen staat van dienst heeft in het implementeren van complexe automatiseringsprojecten”.

Four Pees Logo

Four Pees zelf ziet de nieuwe samenwerking met Durst als de volgende stap in zijn groeiverhaal, dat het wil aanpakken met een grotere focus op integratiediensten en een uitgebreid team. Dursts visie van “pixel-to-output” sluit perfect aan bij de eigen inspanningen van het bedrijf om automatisering van A tot Z door te voeren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK