Flint Group gaat samenwerken met KBA-Sheetfed

Inktfabrikant Flint is een technologische samenwerking aangegaan met de vellenpersdivisie van persenbouwer KBA. KBA gaat in zijn democentrums de inkten van Flint gebruiken en elke nieuwe pers wordt geïnstalleerd en getest met Flint inkten. De overeenkomst is wereldwijd.

Voor KBA-vertegenwoordigers zoals Wifac in Nederland, die al jarenlang inkten van andere fabrikanten leveren, zou de overeenkomst problemen kunnen geven. Desgevraagd gaf Wifac het volgende commentaar:
KBA is nu met Flint een strategische samenwerking gestart voor de inkten op KBA-persen. Het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met producenten van pers suppliers is een voortdurend – en ook logisch proces – voor een fabrikant van drukpersen. Wifac levert een eigen pakket pers suppliers, dat qua merken kan afwijken van het pakket dat KBA met haar persen meelevert. Het suppliers pakket dat Wifac heeft samengesteld voor de
KBA-persen, is volledig afgestemd op de klant en op de producten die ze met de pers gaan maken. Wij kunnen op die manier maatwerk leveren, wat leidt tot een kwalitatief hoogstaand product.”
 
Meer informatie over de overeenkomst kun je lezen in onderstaand persbericht.

Flint Group Sheetfed Signs Agreement with KBA-Sheetfed to Use Inks in Presses

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK