Robert Stabler, baas van joint venture Koenig & Bauer en Durst

Robert Stabler, opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk, heeft wereldwijde ervaring in technologiebedrijven. Voordat hij bij Koenig & Bauer en Durst in dienst trad, was hij Senior Vice-President bij Xerox’s Continuous Feed Business. Eerder was hij in dienst bij HP en Agfa.

Robert Stabler

De twee bedrijven zijn bezig de gezamenlijke ontwikkeling en marketing van digitale printsystemen met één doorvoer voor de vouwkarton- en golfkartonindustrie te realiseren.

“Ik ben heel enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan in de markten voor vouwkarton- en golfkartonverpakkingen”, zei Stabler. “Beide bedrijven zijn rijp voor digitale transformatie, terwijl de run-lengths in beide segmenten afnemen en merken schreeuwen om zeer goede, kosteneffectieve, kortlopende en versie-oplossingen. We zullen alle competenties van Durst en Koenig & Bauer toevoegen om de beste oplossingen te gebruiken. Durst met zijn expertise op het gebied van digitale beeldverwerking, productiesystemen, inkten en software-integratie, Koenig & Bauer met al zijn mechanische kennis, hoge duty cycle-proces, engineering, papiertransportmogelijkheden, plus natuurlijk de geweldige go-to-marketexpertise van beide teams.”

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK