Antalis lanceert duurzame ‘Priplak optie’

Antalis heeft Priplak R100 geïntroduceerd. Een polypropyleen gamma dat gemaakt is van 100% postindustrieel afval; de eerste optie die aan het portfolio van de onderneming is toegevoegd.

Priplak R100 is een sterke, flexibele kunststofplaat, die volgens Antalis zeer geschikt is voor: POS/POP, briefpapier, etiketten, verpakking en toonbankdisplay-toepassingen.

Het product wordt vervaardigd met gecertificeerd postindustrieel polypropyleenafval, dat zowel afkomstig is van het productieafval van de rest van het Priplak-gamma, als van dat van klanten die deelnemen aan het Priplak ‘buyback’-programma. Net als de rest van het gamma is Priplak R100 100% recycleerbaar en halogeenvrij.

Paul Neale

Paul Neale, productmanager visuele communicatie bij Antalis, verklaarde: “Voor sommige toepassingen biedt kunststof aanzienlijke voordelen, zoals: een lange levensduur, duurzaamheid, bescherming en herbruikbaarheid. Priplak R100 en de Priplak ‘buyback’ regeling helpen om de kringloop te sluiten, waardoor een product ontstaat dat ook zeer duurzaam is.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK