Belgische etiketten- en verpakkingsspecialist Asteria Group koopt Label Craft in Ierland

Vorig jaar rondom deze tijd kocht Asteria Group het Britse CS Labels, en maakte daarmee een entree op de Britse markt. Het bedrijf is al actief in Nederland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje en Estland.

Labelcraft

Label Craft is een specialist in de farmaceutische sector en past binnen de forse groeistrategie van de Asteria Group, die in de laatste vier jaar meer dan twintig overnames heeft gedaan. Met de overname van Label Craft in Dublin zet Asteria Group voor het eerst voet aan de grond in Ierland. Label Craft,
25 jaar geleden opgericht door Denise Browne en Michael O’Flaherty, produceert labels, folders en dozen voor de farmaceutische industrie. Browne en O’Flaherty blijven hun huidige rol binnen de directie van het bedrijf voortzetten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK