Antalis breidt uit met 5 Arjowiggins merken

Antalis heeft een wereldwijde portefeuille van merken verworven, waaronder de bekende Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Pop’Set en Rives van Arjowiggins Scotland Limited, die in september van dit jaar onder bewind werd geplaatst.

Samen met het merk Olin toont deze overname aan dat Antalis vastbesloten is om een aantrekkelijk assortiment Premium Fine Papers aan te bieden van Text & Cover, Letterheads, Textured boards, Premium Colored Offset, Labels en Envelopes aan haar klanten, drukkers, merkeigenaren en creatieve bureaus.

Antalis

“We zijn blij dat we deze iconische merken een toekomst op lange termijn kunnen bieden” verklaarde Xavier Jouvet, Antalis Group Papers Director. “We werken al aan de herlancering van deze merken met de ondersteuning van best-in-class leveranciers voor een vernieuwd assortiment, met een focus op kwaliteit en serviceniveaus. Ondertussen hebben we ook het overgrote deel van de resterende eindproducten van deze merken overgenomen. Deze extra voorraad, bovenop de huidige voorraad die we al in onze magazijnen hebben, moet ons in staat stellen aan het grootste deel van de vraag van onze klanten te voldoen in de komende maanden tot de overgang naar nieuwe inkoop in het eerste kwartaal van 2023. In landen waar Antalis of andere KPP Groep distributiebedrijven niet rechtstreeks aanwezig zijn, willen we deze merken beschikbaar stellen via een netwerk van distributiepartners.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK