Belgische etiketten- en verpakkingsspecialist Asteria Group koopt CS Labels

Het Britse CS Labels is overgenomen door Asteria Group. Het bedrijf was de laatste jaren al behoorlijk ambitieus in haar groeiplannen. De groep telt nu 17 bedrijven en is actief in Nederland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje en Estland.

Cslabels

CS Labels, dat in 1976 werd opgericht, is uitgegroeid van een kleine flexografische en zeefdrukkerij tot een etikettenspecialist die is gevestigd in Wolverhampton (ten zuiden van Manchester). Het bedrijf telt zo’n 60 personeelsleden, waarvoor de werkgelegenheid behouden zal worden.

Eticoll

Eticoll in Capelle a/d IJssel maakt in ons land deel uit van de Asteria Group

Simon Smith
Simon Smith

Het bedrijf was een familiebedrijf onder leiding van Simon Smith. Hij zal bij het bedrijf blijven werken en treedt toe tot de directie van de groep.
CS Labels brengt een omzet in van ongeveer 9,5 miljoen euro en zal onder eigen naam in Engeland blijven opereren.

De financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

CS Labels voegde eind 2019 voor het eerst inkjetproductie toe aan zijn aanbod, waaronder de eerste Xeikon PX3000 digitale inkjet labelpers in het VK. Het bedrijf exploiteert ook zes tonerpersen.

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK