Global Graphics omgedoopt naar Hybrid Software Group

Global Graphics heeft de naamswijziging in Hybrid Software Group bevestigd tijdens Fespa 2021 in Amsterdam. Mike Rottenborn, CEO van het bedrijf, zei dat tijdens de beurs in gesprek met INKISH.

Hybrid Software Group

Het bedrijf blijft een Brits bedrijf met aandelen die genoteerd zijn op Euronext Brussel. Verwacht wordt dat Euronext de naamswijziging effectief zal maken vanaf de start van de handel op 20 oktober 2021, en dat het aandelensymbool van de vennootschap zal worden gewijzigd van GLOG in HYSG. Er zullen geen andere wijzigingen worden aangebracht aan de genoteerde aandelen.

Guido Van der Schueren, voorzitter, verklaarde: “Ik heb al enige tijd het gevoel dat de naam ‘Global Graphics’ niet langer de missie van de groep beschreef, vooral tegenover de investeerdersgemeenschap. Met de overname van Hybrid Software eerder dit jaar, was het duidelijk dat we een naam nodig hadden die de ware aard van onze activiteiten weergeeft: bedrijfssoftware gecombineerd met printkopelektronica voor digitale druktoepassingen. Ik ben erg blij met de sterke steun die we voor deze rebranding hebben gekregen.”

CEO Mike Rottenborn voegde in het persbericht hieraan toe: “De vier werkmaatschappijen in de groep – Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet en Xitron – opereren onder hun merken die goed zijn ingeburgerd in de markt, maar het is belangrijk dat investeerders en klanten hen zien als onderdeel van een grotere groep met een complete oplossing voor industriële inkjetproductie. De rebranding van het bedrijf als Hybrid Software Group is een belangrijke stap in de positionering van ons bedrijf, en ik kijk ernaar uit om het nieuwe merk te promoten.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK