Dr. Fabian Stich nieuwe CCO van Onlineprinters

Bij Onlineprinters hebben zich personeelsveranderingen in de directie voorgedaan. Christian Wuerst, tot nog toe als directeur en chief commercial officer (CCO) verantwoordelijk voor de divisies marketing en verkoop, heeft de onderneming na vier jaar verlaten om zich aan andere taken te wijden. Fabian Stich wordt zijn opvolger.

“Wij bedanken Christian Wuerst voor zijn succesvolle werk. Hij heeft de afgelopen jaren binnen de onderneming samen met zijn team op het gebied van klantenservice, verkoop, webshop, onlinemarketing en productmanagement belangrijk opbouwend werk geleverd en daarmee in belangrijke mate bijgedragen aan de groei van de Onlineprinters-groep“, vertelt Roland Keppler, CEO van Onlineprinters.

Fabian Stich Onlineprinters New Cco

Zijn functie wordt per 1 november 2021 over genomen door dr. Fabian Stich. Hij komt van Jochen Schweizer mydays Holding GmbH, waar hij voor het laatst acht jaar lang de functie van CEO bekleedde. “We zijn blij dat dr. Fabian Stich ons team komt versterken. Met hem konden we een erkend vakman op het gebied van e-commerce voor ons winnen, die de ingeslagen weg van internationale groei verder zal versnellen.“ Over zijn toetreding tot Onlineprinters zegt dr. Fabian Stich (rechts op foto): “Ik verheug mij zeer op mijn nieuwe taak en ben blij deel uit te gaan maken van de Onlineprinters-familie. De Onlineprinters-groep heeft als een van de toonaangevende spelers een uitstekende positie op de Europese markt voor online drukken. Ik ben ervan overtuigd dat wij het huidige succesverhaal met de kwalitatief hoogwaardige producten en de eersteklas service verder kunnen uitbreiden.“

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK