Verpakkingsoplossing met thermische bescherming voor hondenvoer

Gegolfde papieren verpakkingsmateriaal met thermische bescherming helpt een hondenvoerfabrikant, klant van Ranpak, aan een verbeterde klantervaring.

Ranpak

Ranpak is bekend van ecologisch duurzame verpakkingsoplossingen op basis van papier voor e-commerce en industriële toeleveringsketens. Samen met een leverancier van diepvrieshondenvoer heeft Ranpak gewerkt aan het optimaliseren van de verpakking met het oog op een betere klantervaring. Het hondenvoer wordt nu niet alleen tijdens het vervoer thermisch beschermd, ook de verpakking op basis van papier is duurzaam. Ranpak kwam met het voorstel van WrapPak Protector-pads als verpakking. De pads sluiten lucht in, voorkomen warmtegeleiding en vormen zo een optimaal isolatiemateriaal voor Cold Chain-toepassingen. WrapPak-pads zorgen niet alleen voor een groener imago, maar ook voor een directe kostenbesparing. Het verpakkingsproces verloopt sneller en tijdrovende, kostbare retouren behoort tot het verleden dankzij de bijzondere verpakking, die gerecycled kan worden als oud papier.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK