Creative DM Factory geeft persoonlijke jubileumkrant uit

Alle relaties van Creative DM Factory ontvingen een eigen gepersonaliseerde ‘glossy paper’ met hun voornaam in de titel.

Dm Creative Factory Jubileumkrant

Speciaal voor het 15-jarig bestaan dit jaar heeft Creative DM Factory een jubileumkrant uitgegeven. “Het is niet zomaar een krant, maar een heel persoonlijke uitgave”, zegt Jacqueline ten Klei, co-founder en co-owner van het Purmerendse Direct Mail familiebedrijf.

“De voornaam van de ontvanger wordt als titel gebruikt. Daardoor hebben al onze relaties hun eigen gepersonaliseerde ‘glossy paper’. Ook in de krant zelf wordt de ontvanger persoonlijk aangesproken. Als bijsluiter bij de krant hebben we een selfmailer ontwikkeld, waarmee ontvangers via een QR code een heerlijke taart met ons nieuwe logo konden bestellen. Want: “wie jarig is, trakteert”, vinden wij. Via de QR code zijn veel reacties binnengekomen. Precies waar Direct Mail voor bedoeld is. Want DM moet indruk maken en uiteindelijk leiden tot conversie. In die zin kunnen we met een gerust hart zeggen dat onze jubileumkrant goed ontvangen is, gewaardeerd wordt en veel positieve reacties heeft losgemaakt.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK