Papieren Speelgoedboek vol met interactie

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com is er weer. Helemaal op papier, deze week in de brievenbussen bezorgd en vanaf 16 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn. In het boek worden de speelgoedtrends van 2021 gepresenteerd.

Een magisch moment voor kinderen die weer volop kunnen gaan bladeren, scannen, knippen en plakken om zo de mooiste verlanglijstjes te maken. De nieuwe versie van Het Grote Speelgoedboek bevat dit jaar nog meer digitale snufjes waarmee het maken een verlanglijstje nog leuker en makkelijker is. Door de toevoeging van AR (Augmented Reality), kan speelgoed bijvoorbeeld levensecht in de kamer gezet worden.

Net als vorig jaar is er ook een digitale versie en een Grote Speelgoed app. Daarin breng je speelgoed tot leven en vind je allerlei leuke en leerzame spelletjes. Via een nieuwe functie in de app kunnen ouders inzicht krijgen in het speelgoed waar het kind het meest naar kijkt en zo cadeaus kopen waar het kind écht enthousiast over is. 

Cover Speelgoedboek Full E1633605299618 1920x960 1Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK