GLS toont de Fetzel TLM 76 x 106 thermische lamineermachine met palletfeeder en palletstacker

Op stand D 106 toont Graphic Laminating Systems als specialist in thermisch lamineren, de Fetzel TLM 76 x 106 thermische lamineermachine met palletfeeder en palletstacker.

Uniek aan deze machine is het onderhoudsvrije BDT Tornado invoersysteem, waarbij we het papier niet langer aanzuigen d.m.v. een dure vacuümpomp, maar waarbij het apparaat werkt als een Tornado die de vellen papier/karton (max.0,6 mm) optilt en middels transportbanden in de machine voert.

Ondanks het grote papierformaat blijft de TLM compact maar zeer toegankelijk, waarbij zowel de feeder als de stacker weggeschoven worden om toegang te krijgen tot de lamineerwalsen alsook de separatiewalsen na het lamineren.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK