Vandaag naar Fespa ’21

Het is ineens een druk redactioneel weekje, met twee zeer verschillende events in Nieuwegein en Amsterdam. De Vakdag Print & Sign was vooral gericht op netwerken, FESPA 2021 is de eerste echte vakbeurs, die deze week plaatsvindt in RAI Amsterdam.

Fespa Oktober Adam

Onze internationale mediapartner INKISH maakte al twee filmimpressies, die de redactie morgen zal plaatsen op printmedianieuws.nl. Beide films geven een aardige indruk van de noviteiten op de beurs.

Vandaag hier een foto-impressie en de meest opvallende innovaties. Morgen een uitgebreid verslag op printmedianieuws.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK