Fespa België komt naar u toe deze zomer

Met Fespa On Tour organiseert Fespa in verschillende Belgische steden inspirerende samenkomsten.

Iedereen in België (Vlaanderen, Brussel en Wallonië) met een passie/interesse voor digitale print en visuele communicatie, kan deelnemen aan onze Fespa On Tour events. Van beletteraar, textielprinter tot grafisch ontwerper, iedereen is welkom.

We combineren een boeiende tour in de betreffende stad, met nadien een hapje en een drankje, waarbij u kennis kan maken met collega’s uit de regio en elkaar kan inspireren met tal van nieuwe ideeën. Dit is in deze snel evoluerende tijden meer dan ooit belangrijk.

So let’s meet! Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus gelieve uw interesse zo snel mogelijk door te geven via events@fespa.be.

Fespaontour

bron: Fespa Belgium

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK