Module en Werkdruk samen verder

Dat was het onopvallende nieuwtje tijdens de Vakdag Sign & Print gisteren. De redactie sprak kort met Jeanette Oost van Werkdruk.

Module Logo

Het viel bij het doornemen van de deelnemerslijst aan de Vakdag al op dat de twee bedrijven samen één stand deelden. Eenmaal bij de stand aangekomen zei Jeanette Oost dat beide bedrijven ‘samen verder’ gaan. Beide bedrijven zijn actief in alle mogelijke vormen van personeelsbemiddeling binnen de grafische branche.

Logo Werkdruk

De wijze waarop de tweede bedrijven gaan samenwerken werd op één punt verduidelijkt door Oost: “De beide merken blijven in de markt bestaan, elk met hun eigen klantenkring.”Meer details werden niet bekend gemaakt en de aankondiging was ook nog niet op de websites van de bedrijven te zien.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK