Investeerder Chatham Asset Management biedt $7,50 per aandeel R.R. Donnelley

Chatham is geen onbekende in de print, media en marketing communicatie industrie. Chatham is al aandeelhouder van R.R. Donnelley en wil nu alle uitstaande aandelen in cash overnemen.

Rrd Logo

Het bedrag van $7,50 ligt ruim 52% hoger dan de prijs per aandeel op de beurs, die gisteren sloot op $4,93 en meteen steeg naar $5,60. Chatham zegt dat zij tot het aanbod zijn overgegaan, omdat ze zelf geen vertrouwen meer heeft in het huidige managementteam om de schulden te verlagen. Chatham zegt dat de aandeelhouderswaarde meer prioriteit zou moeten krijgen.

Lees meer achtergronden bij Yahoo! Finance

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK