Fespa na Amsterdam in oktober, in mei 2022 naar Berlijn

Fespa Global Print Expo zal van 31 mei tot en met 3 juni plaatsvinden in Berlijn. Maar eerst zal de organisatie samen met European Sign Expo haar aanwezigheid tonen in Amsterdam van 12 tot en met
15 oktober.

Het beurzenlandschap komt weliswaar weer op gang, maar de actualiteit van kleurcodes in de verschillende Europese landen blijven een zorg. Ondanks het feit dat het reizen in Europa voor de tweede keer makkelijker zou worden door versoepelingen in kleurcodes, is het ECDC kaartje op 27 juli nog zorgwekkend.

Fespa Oktober Adam

Daarom kan de organisatie ook nog niet inschatten hoe groot beide events worden met betrekking tot het aantal bezoekers. Fespa zegt nu in ieder geval klaar te zijn voor oktober. Alle maatregelen zijn genomen om de beurs veilig te laten verlopen. Inschrijven is dus noodzakelijk.

RAI Amsterdam

De richtlijnen van de Nederlandse overheid zijn leidend, vertelde Ruud Koopman, Process & Project Manager van RAI Amsterdam, die vóór de Fespa-beurs vijf andere events, met elk twee- tot drieduizend bezoekers per dag, hoopt te huisvesten. Allen ongeveer volgens hetzelfde protocol.

Meer dan driehonderd – ruim 75 procent van de exposanten die oorspronkelijk hadden geboekt voor Fespa Madrid – hebben hun deelname aan ‘Amsterdam’ bevestigd, aldus Fespa CEO Neil Felton. Goed voor circa 16.000 vierkante meter netto beursoppervlak, verspreid over zes hallen, waar in totaal ruim 32.000 vierkante meter beschikbaar is. “Veel exposanten zien deze beurs in Amsterdam als het platform om hun nieuwste machines voor het eerst live te tonen”, aldus de Fespa-CEO.

Bron: Sign.nl

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK