Agfa Offset Solutions heet voortaan ECO3

Het zal even wennen zijn, de naam ECO3 voor het voormalige Agfa Offset Solutions. Die naam heeft de overnemende partij Aurelius Group gekozen voor het zovelen bekende bedrijf.

Agfa Eco3

In 2022 maakte Offset Solutions nog een omzet van 779 miljoen euro (plus 4% t.o.v. 2021). Het is het einde van een roemrijk tijdperk voor Agfa. Pascal Juéry, de CEO van Agfa zegt zich nu verder te willen gaan concentreren op ‘andere groeiende marktsegmenten die cruciaal zijn voor de toekomst van het bedrijf’.

Agfa-Gevaert Groep zal bepaalde verbruiksgoederen (waaronder film) en diensten blijven leveren aan zijn vroegere divisie

“Terwijl ons merk, logo en kleuren veranderen, verandert er niets voor onze klanten”, stelt Frederik Dehing, global head of sales bij ECO3. “Ze kunnen blijven vertrouwen op hun vertrouwde accountmanager en service engineer, op het innovatieve productportfolio dat ze bij ECO3 kopen. en op de hoogste waarde in product en service. Vandaar onze slogan: You Print. We Care.”

ECO3 heeft productiecapaciteit in Europa, Amerika en Azië en directe verkoop- en serviceorganisaties in meer dan dertig landen. “ECO3 vat perfect samen waar we voor staan: we zetten ons in voor continue innovatie in product en service en focussen op drie keer ECO: Ecologie, Economie en Extra Convenience”, zegt Joan Vermeersch, global head of technology & marketing. “Het dynamische logo drukt de wendbaarheid van het bedrijf in de toekomst uit, met de nieuwe huisstijlkleuren – CMYK – als eerbetoon aan onze branche.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK