Robots, automatisering en applicaties centraal bij Durst op Fespa 2023

Op Fespa, in mei 2023 in München, zal Durst zich presenteren met het thema ‘360° Production Excellence’. Op de beurs zal Durst de nieuwste technologieën en producten tonen, waaronder de P5 350 HS D4 hybride printer in volautomatische robotopstelling en de nieuwe P5 350 HSR UV LED roll-to-roll printer met een productiesnelheid tot 700 m2/uur.

Durst zal ook de aandacht vestigen op zijn workflow software en de presentatie van vele verschillende applicaties, van verpakkingen tot labels. Het Durst Benelux salesteam, bestaande uit Niko Dheedene, Iris Vanderzeypen en Pedro Overmeer, zal de gehele beursperiode aanwezig zijn.

In de week voor en tijdens Fespa 2023 nodigt Durst bezoekers uit om een bezoek te brengen aan hun democenter in Brixen, waar de volgende printers beschikbaar zullen zijn voor demonstraties: P5 500i D4, P5 350 HS D4 met Automat, P5 350 HS, P5 TEX iSUB en de Tau RSC labelprinters. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een bezoek en het vervoer van Brixen naar München wordt geregeld.


Voor wie meer diepgaande kennis wil opdoen met de industriële Durst Tau labelprinter, is er van 3 tot 5 mei een Open Huis Labels gepland.
“We kijken er erg naar uit om onze nieuwste producten en technologieën te laten zien tijdens Fespa 2023 en we nodigen iedereen uit om ons te bezoeken op stand A30 in hal A4”, zegt Pedro Overmeer, Business Development Manager bij Durst Benelux. “De nieuwe automatiseringsoplossingen maken het mogelijk nog efficiënter te werken en hierdoor zal het omslagpunt van traditionele druktechnieken sterk veranderen. Dit biedt onze relaties volop nieuwe kansen.”
Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor een fabrieksbezoek.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK