FESPA Nederland met inspirerend FESPA TREND Event 2023

FESPA Nederland groeit en kan dan ook terugkijken op een succesvol 2022 met FESPA Nederland directeur Eduard Hoogendijk en voorzitter Wout van As.

Wouter Van As

Vanuit de ledenvergadering, voorafgaand aan het TREND Event, werd gezegd dat de financiën op orde zijn en dat de vereniging volledig op eigen benen staat. Het overkoepelende FESPA Global heeft in de eerste fase ook meegeholpen, maar leverde de afgelopen twee jaar geen bijdrage meer door het wegvallen van de eigen (beurs)inkomsten.

Vier hoofdactiviteiten

Grafisch/print is met 47 procent het ruimst vertegenwoordigd, gevolgd door signmakers met 31 procent. Industrieel en textiel zijn elk met 11 procent vertegenwoordigd.

Activiteiten 2023

Hoogendijk kon melden dat de eerder uitgestelde ledenreis komend jaar al van 8 t/m 10 februari plaatsvindt, waarbij zowel Durst in Brixen (Italië) als Zünd in Altstätten (Zwitserland) de bestemmingen zullen zijn.
Tot aan de zomer ligt het programma vast met als een van de hoogtepunten de World Wrap Masters Netherlands, dat samen met de Sign & Print Expo wordt georganiseerd van 14 t/m 16 maart. Daarnaast is er van 23 t/m 26 mei de FESPA Global Print Expo in München. Beide evenementen zijn voor de leden van FESPA Nederland gratis toegankelijk.

SignPro maakte een uitgebreid verslag en deelde enkele tientallen foto’s.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK