Programma Fespa Trend Theatre bekend

Fespa heeft het uitgebreide seminarprogramma voor het Trend Theatre bekendgemaakt. Deze kennissessies vinden plaats tijdens Fespa Global Print Expo 2019, die plaatsvindt van 14 tot 17 mei 2019 in Messe München.

Het Trend Theatre is gelegen in hal B5, stand F95. De seminars, die gratis kunnen worden bijgewoond met een geldig toegangsticket voor Fespa en European Sign Expo 2019, beginnen op de eerste beursdag (dinsdag 14 mei) om 11.30 uur en zullen verder plaatsvinden gedurende de gehele duur van het evenement tot vrijdag 17 mei om 15.00 uur.

In totaal staan er maar liefst 38 sessies gepland, met onderwerpen uiteenlopend van automatisering, digitaal printen (ook op textiel) en natuurlijk ook duurzaamheid. Dominik Rietzel, hoofd Additive Manufacturing – Non-Metal bij BMW, geeft de keynote-presentatie over de toekomst van 3D-printen op donderdag 16 mei om 14.00 uur. Het programma biedt meerdere keren de mogelijkheid om deel te nemen aan paneldiscussies, en tot slot zijn er diverse expertsessies onder de titel: ‘Ask the Experts‘.

Meer informatie over Fespa Global Print Expo 2019 en aanmelden voor een bezoek, met code FESM909 voor registratie met gratis toegang tot beursvloer.

Bron (bewerkt): sign.nl

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK