Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Blokboek.com FESPA pagina wordt SIGN

Blij verrast zijn we met de belangstelling voor onze FESPA berichtgeving. FESPA NieuwsbriefNiet alleen onze speciale FESPA nieuwsbrieven werden zeer goed gelezen, maar ook het aantal bezoekers, en hun reacties, op de speciale Blokboek.com FESPA pagina onderstrepen dat grenzen tussen marktsegmenten vervagen en dat menig grafisch ondernemer bereid is om in digitaal printen voor sign, display en speciale toepassingen te investeren. We hebben daarom besloten om de FESPA pagina om te dopen tot een SIGN pagina. Op de pagina vind je al het nieuws dat te maken heeft met digitaal printen op groot formaat en over speciale toepassingen zoals textiel- en interieurprinting.

Voor fabrikanten en leveranciers geeft deze SIGN pagina een unieke gelegenheid om lezers met focus op deze technieken en hun toepassingen te bereiken. Plaatsing van content op deze pagina is voor hen gratis, stuur die naar rob@blokboek.com. Informatie over adverteren, het plaatsen van videos of het downloaden van whitepapers kunt u aanvragen bij Marco den Engelsman, marco@blokboek.com. Hij kan u ook informeren over het schrijven van pakkende klantverhalen of praktische toepassingen.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Rob van den Braak

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK