Eduard Hoogendijk nieuwe directeur FESPA Nederland

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van FESPA Nederland op 16 december werd de nieuwe directeur aangekondigd: Eduard Hogendijk.

Eduard is geen onbekende binnen FESPA Nederland. Hij was tot deze nieuwe benoeming de market relations managers binnen de kennis- en netwerkorganisatie voor print- en signbedrijven. Eduard neemt de taken over van Arjen Molendijk, die binnenkort met pensioen gaat.

Ook zijn er vier nieuwe bestuursleden aangesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering: Cees Koedijk,
Hwie-Bing Kwee, Stephan Jacobs en Bob Herbold. Samen met Wouter van As vormen zij vanaf nu het bestuur van de vereniging. Wouter van As werd in oktober 2021 het nieuwe bestuurslid van FESPA Global.

Fespa Nederland Algemene Ledenvergadering 161221

Wouter van As stond uitgebreid stil bij het vertrek van
Wim Herbold als bestuurslid. Wim was destijds een van de oprichters van FESPA Nederland en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de opbouw van de organisatie. Wouter bedankte ook Enrico Steijn, die namens FESPA Nederland jarenlang zitting had in het internationale FESPA-bestuur.

Voor volgend jaar geeft de club aan al diverse activiteiten op het programma te hebben staan: “Onder andere:
de World Wrap Masters Netherlands tijdens de Sign & Print Expo, speciale bijeenkomsten voor alle leden met de partners, en de uitgestelde Innovatiereis naar Noord-Italië.” Voorlopig houdt FESPA de Algemene Ledenvergaderingen online.

Foto: FESPA Nederland.
Links: Wouter van As, rechts: Eduard Hogendijk.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK