Brezo neemt AK Media over

Overnamenieuws vanuit Kampen: Textieldrukkerij Brezo neemt per 1 januari de activiteiten, het klantenbestand, het machinepark, alle voorraden en de website www.digipromotions.nl van AK Media over.

Digi Post

Brezo richt zich vanuit Kampen al meer dan 25 jaar op het bedrukken van T-shirts, polo’s, truien en andere promotionele producten. Met de overname van AK Media versterkt Brezo zijn positie in de markt voor bedrukte relatiegeschenken. Brezo beschikt over een eigen productie-locatie van ruim 2.620 m2 en een team van 35 professionals.De overname betekent dat AK Media de activiteiten per het nieuwe jaar in Kampen voortzet.

In 2019 werd Brezo door Print.com overgenomen.

De voormalige AK Media directeur André van Keulen zal de komende maanden actief blijven bij Brezo in Kampen voor een volledige overdracht van kennis, kwaliteit en klanten.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK