Wouter Dijk nieuwe directeur Xerox

Xerox heeft Wouter Dijk benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox. Sinds februari bekleedt Dijk deze functie a.i. na het vertrek van Wilco van Bezooijen. Dijk is sinds 1998 verbonden aan Veenman, een dochterbedrijf van Xerox.

Wouter Dijk Xerox
Wouter Dijk

Bij Veenman vervulde Dijk diverse rollen waaronder Sales Director. Deze functie combineerde Dijk vervolgens ook bij Xerox. Nu is hij voor beide organisaties Algemeen Directeur. Wouter Dijk: “We zijn een fantastisch bedrijf en hard op weg als wereldwijd ICT-bedrijf met onze oplossingen als Device as a service (DaaS), RPA, AI en security.

Dijk: “Ik richt me op drie pijlers: authenticiteit, creativiteit en inzet. Dat betekent dat collega’s zichzelf mogen zijn in alle facetten. Maar ook dat we verschillend denken, elkaar uitdagen en niet over de geijkte paden lopen in het vinden van oplossingen voor onze klanten. Onze medewerkers maken daarbij het verschil met hun tomeloze inzet.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK