Telstar Mediagroep neemt Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad over

Telstar Mediagroep heeft per 1 september het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad overgenomen. Met de toevoeging van deze titel bestaat de titelportefeuille van de groep uit 31 titels.

De overname van het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad, dat wordt verspreid op het onderste deel van Zeeland ‘Zeeuws Vlaanderen’, past goed binnen de visie van Telstar Mediagroep. Erhard Soeterbroek, directeur Telstar Mediagroep: “We geloven in lokale media met hierin de combinatie van huis-aan-huiskranten en online. Met de overname van het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad groeien we in het aantal gebieden waarin we bereik faciliteren met lokale media.”

Telstar Mediagroep

Met de overname van deze titel ontstaat er ook een nieuwe BV binnen Telstar Mediagroep: ZVA Mediacentrum. Lokale ondernemers zullen contact blijven houden met de voor hen bekende gezichten. Binnen deze BV worden naast het aanbod van off-en online adverteren, ook andere (marketing)diensten aangeboden, zoals het vervaardigen van websites, opzetten en beheren van social media-kanalen en het vervaardigen van huisstijlen.

Telstar Mediagroep bestaat uit tien nieuws- en mediabedrijven. In de afgelopen jaren zijn de nieuwsbedrijven van Telstar Mediagroep getransformeerd van traditionele krantenuitgever naar een media-marketing organisatie. Met een oplage van bijna 900.000 huis-aan-huisbladen en de daarbij behorende lokale nieuwssites, is er een groot lokaal bereik.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK