Sign & Print Expo verder als Visualize Expo

De laatste jaren vindt er steeds meer een verschuiving plaats in de markt op het gebied van promotionele oplossingen en digitale reclame. Een ontwikkeling die we steeds meer op de beursvloer ook terugzagen, maar waar de ‘oude’ naam Sign & Print Expo niet meer goed op aansloot.

Visualize Expo Logo

De organisatie Easyfairs is van mening dat de naam vanaf de volgende editie meer recht doet aan de huidige marktontwikkelingen. Om een link te maken, waarin de woorden ‘print’ en ‘signing’ terugkomen, si de volgende slogan ontwikkeld: ‘Visualize Expo, all about printing technologies, (digital) signing and promotional solutions‘.

Eerste editie van de nieuwe titel vindt plaats op 25, 26 & 27 maart 2025

De website is inmiddels aangepast, de oude naam Sign & Print Expo linkt echter niet door naar de nieuwe. Een beetje jammer voor de SEO indexering en dus de gekoppelde Google waardering.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK