Sign & Print Expo 2023: om alvast in de agenda te zetten

Op 14, 15 en 16 maart 2023 vindt er weer een Sign & Print Expo plaats in Evenementenhal Gorinchem. Rowdy van den Nieuwenhuizen (Head of Event) zegt dat het evenement een ‘sneak preview’ zal worden van het drukke beursjaar 2024, met FESPA en Drupa op de agenda.

Sign Print Expo 2023 Kopbeeld

Rowdy van den Nieuwenhuizen ziet natuurlijk dezelfde uitdagingen waarvoor de branche zich geplaatst ziet, onder andere personeel, duurzaamheid, grondstoffen en energiekosten. In de aankondiging die Easyfairs deze week deed, stond in de kop van het artikel: ‘Actuele problematieken bespreekbaar maken’. En daarmee doelt de organisatie vooral op het omzetten van die problematieken naar uitdagingen en kansen.

Het thema van Sign & Print Expo 2023: City of Visual Communication.

Sign & Print Expo vindt op 14, 15 en 16 maart 2023 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ga voor meer informatie naar de website of neem direct contact op met Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK