Sign & Print Expo 2019: ‘kunst met een boodschap’

MARKETING – Het thema ‘street art’ moet naast producenten vooral ook de creatieve branche trekken naar een beurs, waar het onderscheid tussen sign en print naadloos in elkaar overgaat. Rowdy van den Nieuwenhuizen hoopt op ca. 9500 bezoekers, die naast kennis vanuit de exposanten vooral verrast en vermaakt zullen worden. Het wordt door met name de toevoeging van de vele ‘experiences’ veel meer dan een ‘gewone’ beurs.

Rowdy van den Nieuwenhuizen

Van den Nieuwenhuizen: “Er wordt ons vaak gevraagd naar de naamstelling van deze beurs, en waarom juist sign als eerste term genoemd wordt. De naam is ‘overgevlogen’ uit Scandinavië, waar we namens Easyfairs al langer succesvol zijn met deze beurstitel. De keuze was voor ons hierdoor erg simpel. Maar neem van mij aan dat elke bezoeker zich in beide ‘richtingen’ voldoende kan herkennen. We hebben wel de spreekwoordelijke scheidingslijn tussen de twee inmiddels meer en meer in elkaar overlopende vakgebieden weggehaald. Op die manier zijn de twee vakbeurzen, Vakbeurs SIGN en Grafische Vakbeurs, als het ware ons nieuwe DNA geworden in de huidige beursnaam.”

Doelgroepen

“Natuurlijk blijven we de van oorsprong traditionele grafimedia doelgroepen bedienen, maar we leggen ook duidelijk accenten bij creatieve processen, waarmee we de klant van de klant willen triggeren om de beurs te bezoeken. Onze nieuwe koers is vooral ingegeven uit de evaluaties van vorige edities, die destijds een wat andere insteek hadden.” Volgens Van den Nieuwenhuizen is de ‘voorkant’ van de keten onvoldoende op de hoogte van alle mogelijkheden in het speelveld binnen sign en print. Schrijf je nu al in als bezoeker met code 71943007

Lees de complete publicatie bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK