Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Sign & Print expo trapt af

Tijdens een bijeenkomst met standhouders gaf Group Event Director Irma de Hoon de aftrap voor de Sign & Print Expo in Gorinchem, die gehouden zal worden op 26, 27 en 28 maart 2019.

De combinatie Printmedianieuws en Blokboek.com is mediapartner voor deze beurs. Ter plaatse werd het contract getekend. Blokboek.com maakt ook de officiële beurscatalogus, die in oplage 10.000 aan de ingang zal worden uitgereikt. Inmiddels is tachtig procent van de standruimte geboekt.

De Sign & Print Expo heeft een vernieuwingsslag gemaakt ten opzichte van editie 2017. Onder aanvoering van de nieuwe eigenaar Easyfairs wordt de beurs meer afgestemd op de hedendaagse praktijk in onze industrie. Waar er vroeger nog een scheiding was tussen grafische en sign industrie, is het nu een beurs waar alle disciplines door elkaar staan en waar beleving voorop komt te staan.

Rowdy van den Nieuwenhuizen (Easyfairs, rechts) en Marco den Engelsman tekenen het mediapartnercontract tussen Printmedianieuws / Blokboek.com en de Sign & Print Expo

Voor exposanten reikt de organisatie meer tools aan, om direct en sneller in contact te komen met de bezoekers. De Evenementenhal zelf heeft een vernieuwing gekregen met een strak geasfalteerde parkeerplaats met meer ruimte voor bezoekers. De all inclusive formule blijft overeind. Overal is wat te eten en drinken en voor exposanten is er een apart restaurant. De toegang blijft gratis voor genodigden.

De organisatie verwacht meer bezoekers te trekken door de beurs meer af te stemmen op de praktijk, waarbij ook ingezet wordt op jongeren, ontwerpers, marketeers en drukwerkinkopers. Om dat te doen wordt veel aandacht gegeven aan lezingen, zoals Print Pakt Live en korte sessies over de belangrijkste thema’s in de industrie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK