Sign & Print expo trapt af

Tijdens een bijeenkomst met standhouders gaf Group Event Director Irma de Hoon de aftrap voor de Sign & Print Expo in Gorinchem, die gehouden zal worden op 26, 27 en 28 maart 2019.

De combinatie Printmedianieuws en Blokboek.com is mediapartner voor deze beurs. Ter plaatse werd het contract getekend. Blokboek.com maakt ook de officiële beurscatalogus, die in oplage 10.000 aan de ingang zal worden uitgereikt. Inmiddels is tachtig procent van de standruimte geboekt.

De Sign & Print Expo heeft een vernieuwingsslag gemaakt ten opzichte van editie 2017. Onder aanvoering van de nieuwe eigenaar Easyfairs wordt de beurs meer afgestemd op de hedendaagse praktijk in onze industrie. Waar er vroeger nog een scheiding was tussen grafische en sign industrie, is het nu een beurs waar alle disciplines door elkaar staan en waar beleving voorop komt te staan.

Rowdy van den Nieuwenhuizen (Easyfairs, rechts) en Marco den Engelsman tekenen het mediapartnercontract tussen Printmedianieuws / Blokboek.com en de Sign & Print Expo

Voor exposanten reikt de organisatie meer tools aan, om direct en sneller in contact te komen met de bezoekers. De Evenementenhal zelf heeft een vernieuwing gekregen met een strak geasfalteerde parkeerplaats met meer ruimte voor bezoekers. De all inclusive formule blijft overeind. Overal is wat te eten en drinken en voor exposanten is er een apart restaurant. De toegang blijft gratis voor genodigden.

De organisatie verwacht meer bezoekers te trekken door de beurs meer af te stemmen op de praktijk, waarbij ook ingezet wordt op jongeren, ontwerpers, marketeers en drukwerkinkopers. Om dat te doen wordt veel aandacht gegeven aan lezingen, zoals Print Pakt Live en korte sessies over de belangrijkste thema’s in de industrie.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK