Flexo is hip, dat bleek vandaag uit de nieuwe VIGC training

Flexo wordt vaak onterecht gezien als een eenzaam ‘hoekje’ in het segment van labels. Dat is een geheel onterechte veronderstelling. Dat bleek ook vandaag tijdens de nieuwe VIGC training ‘Intro Flexo printing’.

Flexo Vigc Esko 1

De belangstelling voor de nieuwe training was volgens VIGC directeur Jos Steuteling groot. Hij sprak van een ‘full house’ op de LinkedIn pagina va het bedrijf uit Turnhout. De training werd gehouden bij strategisch partner ESKO in Ghent.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK