Interview met tapp.online in Quote: ‘Tapp.online wil de plastic berg een kopje kleiner maken met slim papier’

In Sint Annaparochie werd startup Tapp vorige week bekroond met de titel Friese Startup van het Jaar, als onderdeel van Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De meerderheid van het publiek gaf haar stem aan de startup.

Tapp Logo

De bekroning was het argument voor Quote om te gaan praten met Niels Postma van Tapp. Tapp maakt papier slim. “Met ‘slim’ bedoelen we dat we chips, sensoren en geprinte elektronica toevoegen aan papier. Dit papier voegen we vervolgens bij zendingen met bijvoorbeeld groenten, fruit, medicijnen, maar ook bloemen. We bieden daarmee eigenlijk een duurzaam en goedkoper alternatief voor dataloggers. Die apparaatjes worden meestal na één keer gebruik weggegooid, zonde natuurlijk”, zegt Niels Postma.

Uit Quote: Niels Postma en Fabian Hijlkema willen met hun startup Tapp.online de miljardenmarkt van dataloggers bestormen. Een gekleurd papiertje met een minuscule chip moeten eenmalig gebruikte plastic kastjes vervangen.

Lees verder bij Quote

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK