Drupa en Messe Düsseldorf organiseren ‘Print & Digital Convention 2023’

Met 9 thema’s zetten drupa en Messe Düsseldorf het jaarlijkse congres ‘Print & Digital Convention 2023’ neer op 16 en 17 mei aanstaande. Om deel te kunnen nemen aan beide dagen wordt een entreeprijs van 65 euro berekend.

Print Digital Convention 2023

Het concept – het presenteren van oplossingen voor het combineren van klassieke printcommunicatie met de middelen van de modernste digitale en online strategieën in praktische toepassingen – biedt oriëntatie, perspectieven en nieuwe hoop voor toekomstgerichte bedrijfsplanning.

Het evenement wordt georganiseerd als een hybride format, zodat het platform de juiste toegang biedt voor iedereen, ook digitaal.

Het succes van de congresbeurs is gebaseerd op de optimale integratie van bezoekers en exposanten door de presentatie van innovatieve technologieën in highlight-projecten die niet alleen individuele machines of gereedschappen laten zien, maar ook complete oplossingen gericht op de eisen van praktische toepassingen.

Bezoekers van het evenement kunnen spannende exposities en intensief deskundig advies verwachten bij de standhouders, evenals een uitgebreid en eersteklas programma van lezingen over alle relevante aspecten van bedrijfscommunicatie en print- en digitale technologieën.

Meer informatie: www.printdigitalconvention.de.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK