MVL Group kiest voor Komori

Bij MVL Group in Waddinxveen is een nieuwe Komori Lithrone vierkleuren offsetdrukpers met lakunit op het formaat 75×105 geïnstalleerd. “Daarmee zijn we een nieuwe weg ingeslagen, want we stappen over van B2 naar B1”, zegt directeur Rodney Meuldijk.

“Dat is simpelweg nodig om onze productiecapaciteit te vergroten om aan de groeiende vraag naar displays & packaging te kunnen voldoen. Wat voor ons ook nieuw is, is de keuze voor Komori. Die keuze is weloverwogen en na een intensief verkenningstraject genomen. Daarin zijn we door Komori samen met AtéCé ontzettend goed begeleid en dat heeft ons ervan overtuigd dat Komori voor het bedrukken van karton professionele oplossingen biedt. Inmiddels weten we dat zeker, want ons nieuwe aanwinst draait inmiddels volop en over de kwaliteit niets dan lof. Wat ook goed aan deze nieuwe generatie offsetpers dat is de persautomatisering. Dat scheelt handen aan de pers en dat is in deze tijd bijzonder welkom. Onze drukkers zijn blij met onze nieuwe offsetdrukpers en dat bevestigd ons dat wij met Komori de juiste keuze hebben gemaakt.”

24.16 Mvl Group Komori Atece

Foto: Rodney Meuldijk (MVL Group) en Remco Smit (AtéCé) bij de nieuwe Komori Lithrone vierkleuren offsetdrukpers, gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK