Nijoff Etiketten investeert in Komori Lithrone vijfkleuren offsetdrukpers

Bij Nijoff Etiketten is een Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit geïnstalleerd. Daarmee is de capaciteit flink uitgebreid. En “dat was nodig”, stelt adjunct-directeur Melchior Bos.

Unnamed

“Dat wij weer voor een Komori drukpers hebben gekozen was eigenlijk geen ‘issue’. Al ruim dertig jaar produceren wij hier etiketten op drukpersen van dit Japanse merk. We weten wat we in huis halen. Ook al is deze investering een heel nieuwe generatie drukpers. Onze drukkers waren in no-time aan de nieuwe ‘features’ gewend en willen inmiddels niet anders meer. Ons hele team is zeer tevreden over de Komori Lithrone GL29 en ook onze klanten kunnen we nog beter bedienen. Daar hechten we veel waarde aan bij Nijoff Etiketten.”

Foto: Tom Kerssens (AtéCé), Melchior Bos (Nijoff Etiketten) en Remco Smit (AtéCé), door Giuseppe Toppers.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK