Print.com nam onlangs HP Indigo 15k en HP Indigo 100k in gebruik

Print.com bedient vanuit verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, klanten met uiteenlopende printwensen. Sinds de oprichting in 2018 heeft het van oorsprong Nederlandse bedrijf de missie om de beste kwaliteit drukwerk te kunnen leveren.

HP Indigo 100k

Het merendeel van de bestellingen wordt uitgevoerd in de eigen productielocaties. Zogenoemde ‘frequent flyers’ kunnen via de gesloten webapp terecht voor vele honderden producten op het gebied van print, sign, large format, verpakkingen, kleding en giveaways.

EPM-modus voor tijdbesparing

Een onderscheidende factor is het ruime aanbod van materialen en de vele exclusieve druktechnieken en veredelingen als bijvoorbeeld: letterpress, kleur op snede en foliedruk. Een speciale feature van HP Indigo 100K is de zogenoemde EPM-modus. Een toepassing die tijdbesparend is en daarnaast een duurzamere oplossing biedt.

Hoge kwaliteit drukwerk en een duurzame oplossing

Het gebruik van HP Indigo 15K en HP Indigo 100K stelt Print.com meer dan ooit in staat om klanten te voorzien van opdrachten, als: het drukken van kaarten, flyers, gebruikershandleidingen en magazines. Hierbij is Print.com gegarandeerd van het kunnen leveren van hoge kwaliteit drukwerk. Hiernaast hebben de HP Indigo 15K en
HP Indigo 100K een gemakkelijke connectie naar de bestaande workflow van Print.com.

Met HP’s Indigo 15K en 100K heeft Print.com ook een duurzame oplossing in handen. Print.com heeft als doelstelling om CO2-neutraal te produceren. Door het werken met Indigo-persen is er sprake van minder restafval, HP heeft namelijk een georganiseerd proces voor het terugsturen en hergebruiken van onderdelen.

Marco Aarnink, oprichter bij Print.com: “Wij werken vooral voor “frequent flyers”: drukkers, signmakers, designers, bureaus, resellers en inhouse marketeers. Deze doelgroep streeft naar de hoogste kwaliteit drukwerk. Daarom hebben wij opnieuw gekozen voor HP Indigo, een ‘begrip’ in de markt voor professionals.”

PrintOS

Naast de HP Indigo 15K en de HP Indigo 100K gebruikt Print.com ook PrintOS. Met dit besturingssysteem is Print.com in staat om hun drukpersen aan te sluiten op mobiele apps, bijvoorbeeld voor het automatiseren van printproductie-processen, en om de samenwerking binnen de organisatie te versterken.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK