Print.com Productions investeert in Durst P5 350 grootformaat printer

Sinds kort staat de Durst P5 350 grootformaatprinter bij de print.com productiepartner in Oss. Deze gigant print plaatmaterialen tot 3.5 meter breedte. Met de Durst P5 350 verdubbelt het bedrijf de productiviteit en daardoor sneller leveren. (partnerbijdrage)

Durst Print Com

Het is een milieuvriendelijke ‘printgigant’ met LED-uithardingstechnologie die de energieconsumptie en koolstofvoetafdruk verlaagt. Vergeleken met andere printtechnieken verbruikt Durst UV-LED technologie tot tien keer minder energie per vierkante (print)meter.

De koers van print.com is verder ingericht om de Durst P5 lijn verder in te zetten

Meer kleur, minder beschadigingen 

Print.com Productions gaat als één van de eerste platformen in de Benelux met de Aturion LED-inkt van Durst aan de slag. Deze inkt heeft een breder kleurbereik en een verbeterde hechting op plaatmaterialen zoals acrylaat en polypropyleen. Naar eigen zeggen: mooiere kleuren en minder kans op beschadigingen.  

Sinds de ‘take-off’ in 2018 vliegt print.com productions hard. De ‘crew’ blijft groeien en telt inmiddels 350+ printfanaten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK