Durst print 1800 meter voor jarige stad Bochum in Duitsland

De Durst klant Niggemeyer Pro Imaging heeft samen met de stoffenfabrikant Georg+Otto-Friedrich en Durst Group AG, in het kader van het 700-jarig bestaan van Bochum, het ‘verborgen voorwerp-kunstwerk’ van de boekillustrator Christoph Baum op in totaal 150 bedrukte stoffen uitgevoerd.

Durst Bochum 1800 Meter

Deze zullen ter beschikking worden gesteld aan scholen en kinderdagverblijven in Bochum en, naast elkaar gelegd, resulteren in een totale lengte van 1.800 meter.

Het complete product is milieuvriendelijk en een goed voorbeeld van duurzame productie. De prints zijn gerealiseerd op de gerecyclede stof 7058 met de Durst Rhotex 325. “Als ondernemer uit Bochum ben ik blij dat ik zo’n project kan ondersteunen. Toen ik het kunstwerk voor het eerst zag, ben ik meteen ingegaan op het verzoek om het te realiseren”, aldus bedrijfsleider Roland Niggemeyer van Niggemeyer Pro Imaging.

Bron en beeld: Durst website

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK