Postzegels met illustraties van ‘innoverend Nederland’

PostNL heeft in samenwerking met TU Delft een vel met 10 illustratieve postzegels uitgegeven, welke uiteenlopende innovaties tonen die door de universiteit zijn ontwikkeld.

Volgens PostNL bekleedt Nederland een plaats in de Europese Top 5 en wereldwijd een positie in de Top 10. Genoeg redenen om daar trots op te zijn en er zelfs veel postzegels voor te produceren.

Postzegelvel Innovaties

Op elk van de 10 postzegels van het postzegelvel Innovatief Nederland, staat een vrolijke illustratie over een bijzonder innovatieproject van de TU Delft. De illustraties zijn gemaakt door cartoonist en striptekenaar Erwin Suvaal uit Rijsbergen. De zomers gekleurde tekeningen laten met een knipoog de essentie en de toepassing van iedere innovatie zien.

Het postzegelvel Innovatief Nederland telt 10 verschillende postzegels met de waardeaanduiding Nederland 1, bedoeld voor post tot en met 20 gram, met een bestemming binnen Nederland. De postzegels zijn vanaf 16 augustus 2021 verkrijgbaar bij de Bruna-winkels en via de website. De postzegels zijn ook telefonisch te bestellen bij de klantenservice van Collect Club op telefoonnummer 088 – 868 99 00. De geldigheidstermijn is onbepaald.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK