Tour de France postzegels

TFPostNL presenteert op 4 juli, de startdatum van de Tour de France in Utrecht, een nieuwe postset over de wielerronde. De speciale set bestaat uit een postzegelvel met drie nieuwe postzegels en drie bijpassende ansichtkaarten.

De actieset brengt het parcours van de eerste twee Nederlandse etappes van ’s werelds grootste wielerwedstrijd in beeld. Op de postzegels en de kaarten staan de ‘Grand Départ’ bij de Domtoren in Utrecht, de tussensprint bij de Erasmusbrug in Rotterdam en de Nederlandse finish over de Oosterscheldekering richting deltapark Neeltje Jans.

De Postset Tour de France is in een beperkte oplage van 2.000 exemplaren online te koop via postnl.nl/tour. Op de postzegels staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De geldigheidstermijn van de postzegels is onbepaald.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK