Tour de France postzegels

TFPostNL presenteert op 4 juli, de startdatum van de Tour de France in Utrecht, een nieuwe postset over de wielerronde. De speciale set bestaat uit een postzegelvel met drie nieuwe postzegels en drie bijpassende ansichtkaarten.

De actieset brengt het parcours van de eerste twee Nederlandse etappes van ’s werelds grootste wielerwedstrijd in beeld. Op de postzegels en de kaarten staan de ‘Grand Départ’ bij de Domtoren in Utrecht, de tussensprint bij de Erasmusbrug in Rotterdam en de Nederlandse finish over de Oosterscheldekering richting deltapark Neeltje Jans.

De Postset Tour de France is in een beperkte oplage van 2.000 exemplaren online te koop via postnl.nl/tour. Op de postzegels staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De geldigheidstermijn van de postzegels is onbepaald.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK