NeoFinder: voor 29 euro een einde aan je file-chaos

main-screenshotAls je duizenden files beheert in tientallen dataformaten die ook nog op verschillende media staan en zich op verschillende online en offline servers en computers bevinden dan is het zoeken en vinden van de juiste file niet alleen tijdrovend, maar ook frusterend. NeoFinder kan daar voor 29 euro een einde aan maken. Het catalogiseert files van Adobe PDF tot png, van RAW tot JPEG plus nog tientallen exotische formaten. Zoeken in de NeoFile database is simpel en snel, en, voor Apple gebruikers, het werkt ook met Spotlite. Bedrijven en organisaties zoals NASA, BBC, The New York Times en McCann-Erickson brachten met NeoFinder orde in hun file-chaos en vooral rust en zekerheid in hun organisatie. NeoFinder, voorheen CDFinder is nu bijna 20 jaar oud. Het begon als een Commodore Amiga project en is nu beschikbaar voor OSx, iOS en er is zelfs een Windows versie. NeoFinder heeft eigenlijk geen limiet aan het aantal files, wel in het aantal catalogussen, dat mogen er maar 400.000.000 zijn …

Meer info over dit bijzondere programma vind je via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK