Intensify: Voor 17 euro met een paar klikken een foto professioneel verbeteren op een Mac

Macphun heeft in de Apple AppStore de nieuwe versie van Intensify geplaatst. Voor nog geen 17 euro krijg je een app waarmee je op een Mac met een 64-bit processor en OS X 10.7 of hoger met een paar klikken een RAW bestand professioneel kunt verbeteren. Intensify doet dat in vier stappen, die het contrast, de structuur, de details en de verscherping van een beeld regelen. Dat kun je in Photoshop ook, maar dat programma is wat duurder en een heeft een stijle leercurve. Een ander voordeel van Intensify is dat het komt met een groot aantal voorinstellingen gemaakt door vakfotografen. Die voorinstellingen kun je aanpassen en bewaren om voor andere foto’s te gebruiken. Die foto’s kun je importeren uit welke folder dan ook op je Mac en na het verbeteren exporteren in de bekende formaten of delen met anderenvia sociale media. Gezien de prijs is er geen proefversie, maar op de website van Macphun staat wel een aantal filmpjes om te zien wat je met de app kunt doen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK