Een persoonlijke, bewegende kerstkaart

postcardNu de feestdagen er weer aankomen maakt half Nederland zich klaar om traditiegetrouw weer kerstkaarten te versturen aan familie en vrienden. Met de ansichtkaartfilm van de Postcard Experience kan er nu wel een hele bijzondere kerstkaart verstuurd worden.

Je kunt een gepersonaliseerde versie van een kerstkaart maken waarin je in een hilarische film op winterse expeditie door de besneeuwde hoofdstad gaat. Wat moet je daarvoor doen? Langsgaan bij de Postcard Experience, een nieuwe attractie in het centrum van Amsterdam. Hier spelen bezoekers de hoofdrol in korte animatiefilms over Nederland of Amsterdam. Elke film eindigt als een klassieke ansichtkaart met de tekst ‘Groeten uit Nederland of ‘Groeten uit Amsterdam’ in een taal naar voorkeur.

Offline experience en online product
Initiator Jeroen Stultiens over deze unieke kerstkaarten: “PostNL maakte afgelopen week bekend dat ze dit jaar 15 miljoen minder kerstkaarten zullen versturen dan vorig jaar. Eigenlijk is dat logisch wanneer er zulke leuke alternatieven zijn als de Postcard Experience. Mensen zoeken naar iets nieuws in deze tijd van liken en delen. Wij bieden de combinatie van een leuke offline experience en een grappig online product dat ze direct kunnen posten op Facebook of YouTube.”

Prijs
Een reguliere Postcard Experience kost vijftien euro. De speciale winterversie voor de komende feestdagen kost tien euro. Ook worden er usb-sticks verkocht in de vorm van een Hollandse molen. Daarop staat de film in een HD-versie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK