Plantbare kalender in KVK Innovatie Top 100

In de KVK Innovatie Top 100 dit jaar, een plantbare kalender van BLOOM your message. Een zero waste product gemaakt van papier waar zaden in zijn verwerkt.

Xbloom Your Message.jpg.pagespeed.ic .dakvqn7h0zh9yixgeq44

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. BLOOM your message vertelt over hun duurzame kalender voor 2023 bij KVK: “Kalenders worden in Nederland nog altijd veel verkocht. Door de aanschaf van onze plantbare kalender koop je niet alleen een kalender maar ook
7 verschillende soorten bloemen, groenten en kruiden. Wij bieden de gebruiker daarnaast een duurzaam alternatief voor reguliere kalenders.”

De kalender bestaat uit 7 pagina’s. Elke 2 maanden kan er een pagina van de kalender geplant worden. Aan het einde van het jaar heb je een kartonnen houdertje over die je bij het oud papier kunt doen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK