Broekhof neemt verpakkingsactiviteiten van Van Iperen over

Van Iperen uit Westmaas verkoopt per 1 september 2022 haar verpakkingsactiviteiten aan Broekhof Verpakkingen, onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group.

Van Iperen

Van Iperen is in 1999 gestart met de verkoop van sierteeltverpakkingen. In de afgelopen decennia is dit onderdeel uitgegroeid tot een gezonde en omvangrijke bedrijfsactiviteit. Uitdagingen in beschikbaarheid en logistiek en de toenemende complexiteit in de wereld van verpakkingen deden Van Iperen besluiten dat er meer kennis en specialisme nodig was voor verdere groei. Met de overname versterkt Koninklijke Paardekooper Group, eigenaar van Paardekooper, Broekhof en het vorig jaar overgenomen Dillewijn Zwapak, opnieuw haar positie in de sierteeltsector. Met de verpakkingsoplossingen voegen zij waarde toe in elke schakel van de bloemen- en plantenketen. Het verduurzamen van de verpakkingen is hierbij een belangrijke ambitie.
Bert van Dongen, CFO van de Koninklijke Paardekooper Group: “De verpakkingsactiviteiten van Van Iperen zijn onze kernactiviteit. Door deze overname kunnen we onze kwekerstak verder uitbouwen. We borduren daarbij graag voort op de jarenlange relatie tussen Van Iperen en haar klanten.”

Van Iperen en Koninklijke Paardekooper Group, beide familiebedrijven met ruim 100 jaar historie, blijven nauw samenwerken om de klanten van Van Iperen te verzekeren van een breed aanbod, advies op maat en kwalitatief hoogstaande verpakkingen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK