Patrick Berveling binnen de familie bij Geostick

Patrick Berveling is in dienst getreden bij Geostick, de vierde generatie van de familie die het bedrijf heeft opgericht. Hij zal naast Ryan en Kevin binnen het bedrijf functioneren.

Patrck Berveling

De 34-jarige Patrick is in dienst getreden als inkoopmanager. Hij volgt Ryan Berveling op, die zich richt op verkoop binnendienst, en Kevin Berveling, financieel en controleleider.

Inkoopmanager is een nieuwe rol bij Geostick, omdat veranderingen in de markt, innovaties en geopolitieke invloeden een interne inkoopafdeling binnen het bedrijf noodzakelijk maken. Patrick Berveling zal deze nieuwe afdeling opzetten.

Geostick Experience Center
Beleving staat centraal bij Geostiock

Hij rapporteert aan operationeel directeur Cees Schouten: “De afgelopen jaren hebben we gezien dat een focus op materiaalinkoop van groot belang is voor onze operationele organisatie. Dankzij strategische keuzes zijn we in staat geweest om tijdens schaarste en prijsoorlogen te produceren voor en te leveren aan onze klanten. De voortdurende innovaties in de markt maken het ook noodzakelijk om met leveranciers om de tafel te zitten. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Patrick deze volgende stap te zetten binnen onze groeiende organisatie.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK